Reisen til vellykket markedsføring starter her.
Her vil vi forklare hva vi gjør for å hjelpe våre kunder med å bli synlige på internett.

Facebook Ads

Rimelig. Effektiv.

Facebook-annonsering er kanskje den mest populære måten å annonsere på. Det er enkelt bare å øke innleggene dine for litt penger, og se hvordan noen av facebook-brukere begynner å legge merke til bedriften din.

Withstand gjør ikke det. Facebook-annonseringen vår er i full avansert modus. Vi driver Facebook Business Manager for å få tilgang til alle funksjoner og flere annonseringsalternativer. Vi bygger målgrupper, bruker facebook pixel, lager tilpassede publikasjoner basert på informasjon fra Google analytics, vi lager selv bilder for å bli full av Facebook-annonsering.

Instagram Ads

Rimelig. Efektiv. Men..

Instagram-annonsering kan være ekstremt bra, men den passer ikke for alle bransjer. La oss si at du har en hår- og skjønnhetssalong, Instagram, det er en fin måte å få virksomheten din til å vokse raskt. På den annen side hvis du driver byggefirma, kan det ikke gi deg resultatene du leter etter. Instagram-annonser kjøres også kombinert med Facebook-annonser, det er en fin måte å publisere de samme annonsene du bruker på Facebook allerede.

Google Ads

Ekstremt effektiv.

Google er et av de kraftigste systemene på internett. Google-annonser er kompliserte, dyrere sammenlignet med andre markedsføringsverktøy, men mer effektive. Ved å bruke denne plattformen er vi i stand til å kontrollere annonser på absolutt alle måter, se kundetrafikk, kundeatferd, sanntidsinformasjon. Vi kan se publikums plasseringer, ting de liker, hvorfor de liker tjenestene dine. Google gir tips om hvordan du kan forbedre annonsene. Selve annonser kan gjøres på mange måter, dukker opp i søkeresultater, på forskjellige nettsteder, på YouTube og mer.

Selvfølgelig klødde vi bare overflaten vi kan gjøre på internettmarkedsføring. Vi dekket knapt hva alle disse plattformene kan gjøre for deg, og det er mange andre måter å få virksomheten din der ute til publikum.

Withstand er klar til å ta deg med på markedsføringsreisen. Kontakt oss