Vil du selge på nettet? La oss komme i gang!

Å opprette og administrere nettbutikk er ikke vanskelig, du trenger bare å vite hva du leter etter.

Bygger du et eget merke og selger dine egne produkter, eller selger du mange produkter fra mange leverandører? Hvordan velge butikkens design og layout? Hva med betalingsløsningene, leveringsalternativene, returene, kontaktene med kundene - vi kan hjelpe deg med å svare på alle disse spørsmålene.

Hvilken plattform vil du bruke?

Det er få måter å selge på nettet. Du kan ha nettsted med noen produkter på det eller ha en komplett nettbutikk. Det kommer an på om du bygger et merke eller ikke.

Etter å ha valgt en plattform å selge, kommer design. Først av alt logo, deretter fin mal. Alt må være rent, lett å navigere og responsivt design. Du trenger en lager-løsning, hvor du kan se hva du har og hvor mye av den. Betalingsalternativer, leveringsalternativer og mer.

Responsiv butikk

I følge statistikk innen 2021 vil det være mer enn 56% av folk som handler på sine mobile enheter i stedet for stasjonær datamaskin. Responsiv design er et must.

For å gjøre en nettbutikk lydhør, bruker vi en plattform som vi er kjent med, og vi vet at de vil ha alle alternativene vi trenger. Vi kjøper tjenester som kun gir oss den beste nettbutikkprogramvaren som responsivitet, rask navigering, enkle betalinger og mer.