Først - selvfølgelig ideen.

La oss komme i gang. Først av alt må vi tenke hva slags nettsted du vil ha. Det kan være enkelt eller komplekst, minimalistisk eller lastet med funksjoner. Vi må sjekke hvilke funksjoner du virkelig bruker.
  • Første kontakt - ring oss, la oss snakke eller chatte på email eller messenger.
  • Møt opp - den beste måten å få ideer på er med en kopp kaffe.
  • Lag en plan - ikke bekymre deg, vi tar vare på dette.
  • Hold kontakten - å forstå hverandre vil gjøre jobben raskt og slik det var planlagt.

Nettstedet MÅ være responsivt

Det betyr at nettstedet ser bra ut på alle enheter, datamaskiner, nettbrett, telefoner og andre enheter.

For å gjøre nettstedene våre responsive, bruker vi ikke gamle teknologier for å lage separate sider for stasjonær datamaskin og telefon. Løsningen vår er responsive design som kan fungere på en hvilken som helst størrelse enhet på samme perfekte måte. Vi konfigurerer hvert element på siden slik at det svarer til skjermstørrelse og tilpasser seg seg selv til å passe til enheten på en riktig måte.

Sporing og vedlikehold

Etter alt arbeidet med å lage nettsted kommer vedlikeholdet. Nettstedet må ha noen som hele tiden tar seg av det for å hjelpe det med å vokse.

Withstand gir støtte til å svare på alle spørsmål angående alle nettsteder i 6 måneder helt gratis, syv dager i uken, 24/7.

Etter å ha opprettet en webside, bør du gå videre med markedsføring av produktene eller tjenestene dine. Mer om det på siden vår om markedsføringstjenester.